top of page
RONA%20LANE%20%20COPYRIGHTS%20CHATILLA-4
RONA LANE  COPYRIGHTS CHATILLA VAN GRINS

AMBASSADEUR

Chatilla van Grinsven heeft gedurende haar hele carrière een aanzienlijk deel van haar tijd besteed aan programma's voor maatschappelijke dienstverlening. Wonend in Philadelphia, werd van Grinsven een actief lid van het 'Heart of a Hawk'-serviceprogramma, waar ze haar vrije tijd wijdde aan het Children's Hospital of Philadelphia, terwijl ze ook voedsel serveerde aan daklozen met de hulp van verschillende lokale non-profitorganisaties. Van Grinsven ontving in 2012 de Roosevelt Hunter Community Service Award. Van Grinsven werd later genomineerd als de NCAA Woman of the Year Award in de Verenigde Staten; haar onderscheidende prestaties in de klas, op het basketbalveld en haar service in de gemeenschap te belonen.

 

Tegenwoordig is Van Grinsven ambassadeur van de Nederlandse politieke partij PvdD (Partij voor de Dieren) en pleit ze actief voor mensenrechten en dierenwelzijn. Ook blijft Van Grinsven zich inzetten voor sport en welzijn in de maatschappij.

 

INTERVIEWS CHATILLA

Chatilla van Grinsven is lijstduwer 2021 voor de Partij van de Dieren (PvdD). Hieronder fragmenten van haar ambassadeurs activiteiten.

Vooruitblik finale Big Balance: Wie wint er op nieuwjaarsdag in de ArenA?