top of page

BELUISTER DE PODCAST NU!

CHATILLA'S PODCAST NU TE BELUISTEREN

Chatilla, bekend van haar basketbalcarrière en de verschillende tv-programma’s waarin ze heeft geparticipeerd, gaat luisteraars meenemen in de persoonlijke reizen van bekende Nederlanders en laten zien hoe ze tegenslagen hebben overwonnen, en welke motivatie ze hebben gevonden om erdoorheen te slaan. Zo gaat ze de diepte in met gasten als Jurgen Raymann, Pierre van Hooijdonk tot en met Leontien van Moorsel, Barbara Barend, Marianne Timmer, Charly Luske, Dennis Wilt en nog vele meer. Door het delen van persoonlijke verhalen over het omgaan met tegenslagen en de lessen die ze hieruit hebben geleerd hoopt Chatilla luisteraars te kunnen inspireren en te motiveren.

Naast de diepgaande interviews met BN'ers, komt Chatilla's Podcast ook met solo-afleveringen. Afleveringen met intens persoonlijke verhalen die worden onderbouwd door inzichten van verschillende experts op deze gebieden. Hierdoor krijgen luisteraars praktische tools en strategieën om hun eigen veerkracht te vergroten. Chatilla: “Het is mijn hoop dat deze verhalen mensen beweegt hun eigen uitdagingen aan te gaan en veerkracht op te bouwen’’. 

Chatilla's Podcast is wekelijk te beluisteren op verschillende podcast platformen, waaronder Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. 

 

Heb jij je al geabonneerd? Veel luister plezier!

 

Spotify_Logo_CMYK_Green.png
Podcast-Apple.png
goOGLE PODCAST.png
bottom of page