RONA%20LANE%20%20COPYRIGHTS%20CHATILLA-4

BIOGRAFIE

CHATILLA VAN GRINSVEN

CARIËRE

Chatilla van Grinsven is een internationaal professionele basketbalspeler en is gedurende haar cariere een prominent lid van het Nederlands Basketbal Team geweest. Ze heeft in de loop der jaren talloze internationale onderscheidingen vergaard, zoals het NCAA Atlantic-10-conferentiekampioenschap, het Franse kampioenschap, Big-5 Player of the Year Award, Roosevelt Hunter Community Service Award en genomineerd voor de NCAA Woman of the Year Award in de Verenigde Staten. Dit eerbetoon onderscheide aan unieke prestaties op educatief niveau, als ook haar onderscheidende vermogen op het basketbalveld en haar hulpende hand in de gemeenschap.

 

Van Grinsven heeft een Bachelor Degree in International Business vanuit Saint Joseph's University (VS) en behaalde haar Master Degree aan de Universiteit van London, SOAS, in Global Diplomacy (Politicologie) gericht op mensenrechten en de Verenigde Naties (VN).

 

Van Grinsven studeert momenteel aan de Paul Dekker Meisner Acteer Academie in Nederland. Ze richt zich zowel op acteren als op stunt acteren. Chatilla van Grinsven wordt gecoacht door de gerespecteerde Paul Dekker, en is getraind door Hollywood-stuntmannen en wereldkampioen vecht meesters. Zo streeft ze ernaar haar acteervaardigheden te combineren met haar vechtkunst in het filmdecor. Terwijl Van Grinsven haar tijd wijdt om een ​​actrice van het volgende niveau te worden, ambieert ze ook de weg in de modellenindustrie.

SPREKER & AMBASSADEUR

Van Grinsven zet haar tijd ook in als motiverende spreker op evenementen. Zo vind ze veel parallellen tussen professionele teamsporten en het bedrijfsleven. Ze weet dit op een interactieve en frisse manier over te brengen op haar publiek. Hoe ga je om met prestatiedruk? Hoe handel je in het belang van het team? Of wat is er nog meer om een ​​team optimaal te laten functioneren? Dit zijn de soort vragen waar Chatilla je op haar eigen gepassioneerde manier over kan vertellen.

 

Gedurende haar hele carrière blijft Van Grinsven oog houden voor maatschappelijke doelen. Zo zet ze zich in voor mensenrechten, als ook de afgelopen jaren voor dierenrechten waarbij ze vastbesloten is om haar platform te gebruiken als een stem voor de stemlozen. In de Verenigde Staten werd van Grinsven een actief lid van het 'Heart of a Hawk'-serviceprogramma, waar ze haar vrije tijd wijdde aan het kinderziekenhuizen in Philadelphia. Ook serveerde ze jarenlang voedsel paketten aan daklozen in Philadelphia met de hulp van verschillende lokale non-profit-organisaties.

VOLG CHATILLA ONLINE

  • White Instagram Icon
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
IMG_0198.jpg
RONA%20LANE%20%20COPYRIGHTS%20CHATILLA-16_edited.jpg

CONNECT / BOOK

  • Black Instagram Icon
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn