top of page
CHATILLA_DEELI_MARINAWOLLRABEFOTOGRAFIE-11.jpg

BUSINESS PROGRAMMA VOOR BEDRIJVEN

VAN TEAM NAAR DREAM TEAM

Strategisch business programma voor duurzaam inzetbaarheid en het creëren van een succesvol teamverband. 

Team Meeting

Hoe creëer je van een Team
een Dream Team?

Het succes van een sportteam op het veld is op alle vlakken vertaalbaar naar het succes van een business team op de werkvloer. Chatilla van Grinsven heeft een business programma ontwikkeld om een gezond en succesvol bedrijf te creëren waarbij vitaliteit en de kracht van teambuilding voorop staan. Het programma “van Team naar Dream-Team”, is specifiek gecreëerd voor bedrijven om van een team werknemers een vitaal, creatief en succesvol dream-team te maken.

HET BUSINESS PROGRAMMA

Het business programma is een programma van een jaar onderverdeeld in vier blokken. Elk blok bestaat uit drie maanden. Elke maand heeft een specifiek thema die leidt naar 12 maanden tot het behalen van een Dream Team. Het Dream Team van Chatilla bestaat uit een vitale bedrijfscultuur waarin thema's zoals communicatie, doelen behalen, gezondheid, saamhorigheid, zelfontwikkeling en teamprestatie centraal staan. Deze 12 thema's worden behandeld middels 3 verschillende activiteiten: Lezing, sport clinic en een e-learning programma. 

ACTIVITEITEN

ACTIVITEITEN

Clapping Audience

1

Inspirerende lezing

Inspirerende lezing op locatie “van Team naar Dream-Team" over het creëren van een succesvol dreamteam waarbij saamhorigheid voorop staat & en het efficiënt bereiken van doelen; gegeven door Chatilla van Grinsven 

210310162007.6.22.resized.1280x0.jpeg

2

Teambuilding Sport Clinic

Teambuilding sport clinic op locatie: Een sport middag voor werknemers begeleid door voormalig topsporter Chatilla van Grinsven waarin de vitaliteit thema’s op een sportieve manier binnen een spel-vorm manier beoefend worden + lunch arrangement op sport locatie

Casual Meeting

3

E-learning programma

E-learning programma: elke maand word er een nieuw thema behandeld via een video waarbij werknemers kunnen inloggen via een online portaal. 

EEN TEAM BUILDING PROGRAMMA OP MAAT VOOR JOUW BEDRIJF

Creëer jouw Dream Team en vernieuw je bedrijfscultuur

Tekst invullen

CHATILLA_DEELI_MARINAWOLLRABEFOTOGRAFIE-5 2.jpg

LET'S CONNECT

Van Team naar Dream Team

  • Instagram
  • LinkedIn

VRAGEN OVER HET PROGRAMMA?

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page